Baff Muziekmeubels nieuw bij Kidsplaytables

Baff Muziek Kindermeubels

Uniek product kindermeubels

Met de Baff Muziekmeubels heeft Kidsplaytables weer een uniek product in huis gehaald. De Baff Muziekmeubels zijn een nieuwe sensatie in de kindermeubelbranche. Baff Muziekmeubels zijn kindermeubels waar ritme in zit: instrument en meubel ineen!

Perfect muziekinstrument

Het nieuwe muziek-meubelmerk Baff combineert het plezier van muzikale ritmes met functionaliteit en modern design in één meubel en is het perfecte instrument voor de muzikale opvoeding voor jonge kinderen vanaf 2 jaar.

Kindertafel en muziekkrukje

Deze unieke muziekmeubels van Baff zijn verkrijgbaar bij Kidsplaytables uit Noordwijk. De Baff muziekmeubels zijn uitermate geschikt voor in de kinderkamer en elke andere ruimte voor kinderen te integreren en bieden tegelijkertijd een verrassende meerwaarde! Een gemakkelijke kinderstoel of muziekkrukje wordt van het ene op het andere moment een muziekinstrument dat erg goed klinkt en veel plezier geeft.

Bevorderen ritme gevoel

Baff muziekmeubels geven plezier en bevorderen het gevoel voor ritme van kinderen al in jonge jaren. Baff kinderstoelen en krukjes bestaan er in diverse maten voor verschillende leeftijden,
ook voor volwassenen is er zelfs een echte loungestoel. Deze kindermeubels van Baff zullen als muziek in uw oren klinken ! Deze muziek kindermeubels welke bij Kidsplaytables verkocht worden zijn ideaal voor bijv in uw kinderhoek, peuterspeelzaal, kinderopvang of gewoon bij uw thuis.

Veilig getest voor kinderen

De muziekmeubels van Baff zijn geverfd met een milieuvriendelijke, watergedragen en geur arme verf. Daarnaast is het geschikt voor “(speelgoed test – BS EN 71-3:1995)” gebruik in kinderkamers en op kindermeubelen.

Advies bij uw keuze

Kidsplaytables heeft jarenlange ervaring in het inrichten van de kinder-speelhoek in de gezondheidszorg. Graag adviseren wij u bij de juiste keuze van de inrichting van de speelhoek welke past in uw organisatie.

Meer informatie ?

Neemt u contakt met ons op of neem alvast een kijkje op onze website www.kidsplaytables.nl

Advertenties
Categorieën: Kinderspeelhoek | Tags: , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: