Met een LILIANE Poppenvilla heeft u een uniek ontwerp poppenhuis in handen

Duurzame LILIANE Poppenvilla

Pedagogisch verantwoord

Kidsplaytables  hecht een grote waarde aan pedagogisch verantwoord speelgoed en duurzame gemaakte producten. Wij zijn dan ook blij om deze mooie Poppenvilla van LILIANE bij te mogen introduceren bij u.

Uniek ontwerp

Met een LILIANE Poppenvilla heeft u een uniek ontwerp poppenhuis in handen, een ontwerp met een filosofie. De LILIANE Poppenvilla is van Topkwaliteit en gemaakt van duurzame natuurmaterialen. 

Duurzame design materialen

Deze schitterende Poppenvilla is niet voor piepkleine popjes, maar voor hun handzame lievelingspoppen. De droomvilla is uitsluitend hun domein. Met eigen waarden, normen, regels, vrijheden. Om er goed in te kunnen groeien. De villa is sterk, verrijdbaar en uitgevoerd in duurzame, design materialen. Daar is niet op bezuinigd. Integendeel. Als jullie kinderen – de poppen – gelukkig zijn, draagt dat bij aan jullie eigen geluk`

Poppenhuis Creëert rust

De villa is blank gelakt. De afwezigheid van kleur zorgt ervoor dat het speelmeubel een rustig element in een ruimte is. Dit is van invloed op het – dikwijls turbulente – gemoed van kinderen. Bovendien brengen de poppen en hun accessoires al een overvloed aan kleur mee.”

Geen doorsnee poppenhuis

Deze unieke LILIANE Poppenvila is niet zomaar een doorsnee poppenhuis, deze Poppenvilla is gemaakt naar Nederlands ontwerp van Liliane Limpens en wordt geproduceerd is Duitsland. De Poppenvilla is gemaakt van alleen topkwaliteit hout materialen, is kindvriendelijk en bovenal “ Veilig” .

CE gecertificeerd 

De LILIANE Poppenvila is “CE gecertificeerd”  en is daarom in vele branches toepasbaar, zoals in een Ziekenhuis, Huisartspraktijk, Basisonderwijs,Kinder-Psychotherapie, Vrouwen- en Maatschappelijke opvang, Kinderopvang, Peuterspeelzaal, Kinderspeelhoek en natuurlijk gewoon bij u thuis .Niet voor niets wordt de LILIANE Poppenvilla al jaren door vele ervaringsdeskundigen gebruikt in de praktijk. Hieronder ziet u voor welke doeleinden de Poppenvilla geschikt zou zijn.

Stimuleert samenspel tussen kinderen

■ In de kinderopvang en het basisonderwijs wordt de poppenvilla gebruikt om het samenspel te stimuleren tussen 4 tot 6 jongens en meisjes van 3 – 10 jaar. Eindeloos wordt er dagelijks aan de verhalen verder gebouwd. Kinderen mogen soms hun eigen poppen van huis meenemen. Dat geeft extra veiligheid. De villa draagt bij aan de motivatie om naar het kinderdagverblijf of de school te gaan.

Ideaal te gebruiken voor Speltherapie

■ In de kinder-psychotherapie wordt de villa speltherapeutisch gebruikt om snel contact te maken met een kind, om een diagnose te stellen en als behandelingsvorm. Een GZ-psycholoog spreekt van: ‘Poppenvilla goed voor beleving en behandeling’. Al spelende brengen kinderen met Speltherapie ‘verscholen informatie’ over henzelf compact naar buiten.

Ondersteunt vroegsignalering 

■ De LILIANE poppenvilla ondersteunt de vroegsignalering van kinderen in de knel. Kinderen geven dit meestal niet uit zichzelf aan. In het poppenspel wordt hun privé-situatie evenwel snel zichtbaar. Kinderen kunnen zo gesignaleerd en geholpen worden als ze stille slachtoffers zijn van kindermishandeling | huiselijk geweld.

Stimuleert lotgenotencontact tussen kinderen

■ In de vrouwen- en maatschappelijke opvang stimuleert de villa het lotgenotencontact tussen kinderen. Schaamtegevoelens en vernederingen worden wat lichter door het delen. Ook moeders schuiven aan; het brengt hen en hun kinderen in een ontspannen contact. Iets wat zo lang afwezig is geweest. Professioneel wordt de villa er speltherapeutisch ingezet. Een sponsor onderstreept deze waarde door aan alle Nederlandse centra voor vrouwen- en maatschappelijke opvang een LILIANE leading poppenvilla te schenken

Natuurlijk ook prima thuis te gebruiken

■ Thuis is de villa gezellig. En leerzaam voor ouders, want door te luisteren naar de verhalen en te kijken naar de bewegingen ontpopt de ontwikkelingsfase van kinderen zich.

Meer informatie over de LILIANE Poppenvilla vind u hier

Advertenties
Categorieën: Kinderspeelgoed, Kinderspeelhoek | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: