Kinderhoek of Speelhoek Inrichten ?

Het specialisme van Kidsplaytables is het (her) inrichten van uw Kinderhoek, Speelhoek of Speelruimte van de grotere wachtruimtes van o.a. de gezondheidszorg zoals bijv Ziekenhuizen, Huisartspraktijken, Tandartspraktijken etc… Tevens kunt u uit onze superdikke gids van meer dan 700 bladzijdes voor de kinderopvang de totale inrichting bestellen voor uw kinderdagverblijf, peuterspeelzaal en kinderopvang. Wilt u als inkoper van de overheid een Europese Aanbesteding doen ? Neemt u dan contakt met ons op via email of voor direct contakt met een van onze medewerkers via +31 (0) 877-845901.

Kinderhoek Inrichten.

Kids Playtables levert u het totaal concept voor inrichting van uw Wachtruimte,KinderhoekSpeelhoek en de kinderopvang. Overal waar kinderen moeten wachten, hebben wij een oplossing voor u. Wij leveren door heel Europa aan zowel de kleinere ondernemers tot aan de grote multinationals.

Kinderhoek met Wand Spelpaneel Rups

Kinderhoek met Wand Spelpaneel Rups

Wij bieden u kinderspeelhoeken, spelwandpanelen, speeltafels, kindermeubelen, voetbaltafels, tafeltennistafels, biljarttafels, speelhuisjes, glijbanen en nog teveel om op te noemen.

Voor elke ruimte en speelhoek hebben wij voor u de gepaste oplossing, heeft u wellicht zelf een idee over de manier hoe u uw kinderhoek en/of speelhoek wilt inrichten? Wij kunnen u hierbij helpen en eventueel een vrijblijvende offerte aanbieden.

Ook zijn wij in staat de grotere projecten uit te voeren. Wilt u bijv in 20 van uw fillialen dezelfde kinderhoeken hebben staan ? Voor deze grotere projecten kunnen wij vanzelfsprekend een passende scherpe offerte aanbieden. Wij vertellen wij u graag meer over kindermeubels en hoe wij uw kinderhoek met een thema kunnen inrichten.

Kinderhoek afgesloten met een hekwerk van Kidsplaytables

Kinderhoek afgesloten met een hekwerk van Kidsplaytables

Kijkt u ook eens even bij ons nieuwe “hekwerk concept” Kidsplaytables biedt u nu ook de mogelijkheid om een unieke kinderhoek te creëren met onze hekwerk concept. Met dit unieke Het unieke hekwerk van Kidsplaytabes kan compleet naar wens een kinderhoek gecreëerd worden worden in elke afmeting en hoogte welke u maar wenst, meerdere constructies en variaties zijn mogelijk.

Neem gerust contakt met ons op voor meer informatie en offertes voor de inrichting van uw Speelhoek.

Advertenties
Categorieën: Kinderhoek inrichten | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: