Houten Kindermeubels van KPW

kindermeubels

KPW Kinderstoeltje Thom


 Kindermeubels van KPW onderscheiden zich van andere merken door hun mooie klassieke vormen, vrolijke kleuren en bovenal de hoogwaardige kwaliteit van het materiaal waarvan deze kindermeubels gemaakt zijn nml; degelijk beukenhout afgelakt met zeer hoogwaardige kwaliteit milieuvriendelijke lak op waterbasis. Dit zijn absoluut geen duizend in een dozijn kindermeubelen welke je snel in andere winkels zult tegenkomen.Wij zijn trots deze zeer mooie kinder-meubellijn van KPW aan ons assortiment toe te mogen voegen.

Set Tafel Roos met stoeltje Quin en Stoeltje Thom groen

Set Tafel Roos met stoeltje Quin en Stoeltje Thom groen

Alle houten kindermeubels zijn van Hollands fabrikaat en op een ambachtelijke manier geproduceerd. De kwaliteit van deze houten kindermeubels zijn uitstekend te noemen en staan voor een lange levensduur. Wij hebben deze kindertafeltjes en kinderstoeltjes dan ook speciaal geselecteerd voor de wachtruimtes en kinderhoeken van Huisartsen, Tandartsen, Peuterspeelzalen, Kinderdagverblijven en kleuterscholen. Materiaal van deze mooie kinder meubels is berkenhout, welke een zeer duurzaam houtproduct is. De gelakte kindermeubels zijn voorzien van een duurzame milieuvriendelijke lak op waterbasis welke in 8 verschillende kleuren verkrijgbaar zijn nml; Blanke lak, Rood, Blauw, Geel, Oranje, Wit, Groen en Roze.

Wij hebben een groot assortiment kindermeubilair en u kunt kiezen uit verschillende combinaties of u nu kiest voor de mooie kindertafel met lade in de diverse kleuren of de grote rehthoekige kindertafel met stoeltjes met rechte leuning, u zult gegarandeerd slagen. Kijkt u gerust rond en vraag ons om meer informatie als u dat wenst.

Houdt u er wel rekening mee , dat de levertijd van deze kindermeubels kan oplopen tot 3 a 4 weken , omdat deze op ambachtelijke manier met de hand gemaakt worden !

Speeltafel Daisy oranje4

KPW Set Kinder Speeltafel Daisy met 2 stoeltjes

Advertenties
Categorieën: Kindermeubels | Tags: , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: