Zachte Foam kinderstoeltjes en kinderpoefjes bekleedt met Sky leder bij Kidsplaytables

Dierenpoefjes Compilatie

Kinderpoefjes met dierenprint

De Trendy kinderstoeltjes en Kinderpoefjes van Kidsplaytables hebben een echte design uitstraling en zijn speciaal ontworpen voor kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot 4 jaar. De speelse vormen en de vrolijke kleuren zullen de kinderen gelijk aanspreken.

Hoogwaardige kwaliteit materialen.  Deze kinderstoeltjes zitten heerlijk en zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen. De kinderstoeltjes zijn gemaakt van Foam en zijn bekleedt met Skai Leder.

De Kinderstoeljtes van Foam zijn er in 3 verschillende kleuren, nml; Rood, Geel en Blauw. De leuke dieren kinderpoefjes zijn er in 5 verschillende dierenprints, nml; kinderpoefje Haan, kinderpoefje Poes, kinderpoefje kikker, kinderpoefje Koe en kinderpoefje Varken.

Kinderstoeltjes foam in 3 verschillende kleuren

Kinderstoeltje Foam

Onze foam kindermeubels zijn door ons speciaal geselecteerd voor de kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, bso, kinderhoek en op de kinderkamer.

Wilt u meer informatie over onze foam kindermeubels?  Neemt u dan contact op met Kidsplaytables via het contact fomulier

Advertenties
Categorieën: Kindermeubels, Zitzakken en zachte speelelementen | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: