Nieuwe kinderhoek ingericht door Kidsplaytables voor Italiaans Restaurant Massimo

Nieuwe kinderhoek voor Italiaans Restaurant Massimo uit Noordwijkerhout

Kinderhoek Massimo Italiaans restaurant ingericht door KidsplaytablesRestaurant Massimo uit Noordwijkerhout heeft vorige week speciaal voor haar ‘kleine” klanten, een nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie uitgekiende kinderspeelhoek werd geplaatst op de 1 etage van het mooie sfeervolle restaurant en bestaat uit div educatieve wand spelpanelen, een supergave Vuurtorenspeeltafel, een Paddestoel Lego Speeltafel en een heuse complete kinderkeuken waarin de kinderen hun fantasie kunnen gebruiken om zelf hun Pizza’s te kunnen bakken. In dit mooie Italiaans Restaurant Massimo kunnen de ouders nu op hun gemak authentieke gerechten uit de verschillende streken van Italië eten en gezellig wat drinken terwijl hun kinderen zich vermaken in de grote kinderspeelhoek. 

Bij Massimo waan je je in het echte Italië. Op de menukaart vind je authentieke gerechten uit de verschillende streken van Italië. Daarnaast kun je je ook laten verrassen door de Italiaanse kok met een heerlijke dagspecialiteit. De beleving maak je helemaal compleet met een glas lekkere wijn. Het personeel adviseert je graag over een bijpassende wijn.

Massimo is 7 dagen in de week geopend van 16.00 tot 23.00 uur. Je kunt binnen in het sfeervolle restaurant zitten maar bij mooi weer ook lekker op het ruime en gezellige terras. Ook aan de kinderen is gedacht. Voor hun is er een veilige kinderhoek waar ze naar hartenlust kunnen spelen. De kinderen mogen in de keuken onder leiding van de chefkok hun eigen pizza maken. Ook is Massimo bij uitstek geschikt voor verjaardagen, bedrijfsetentjes en groepsarrangementen.

Onbeperkt eten
Bij Massimo is het mogelijk om zeven dagen per week onbeperkt te eten voor slechts € 27,50 per persoon. Je hebt de keuze uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten.

Actie
Het is ook mogelijk om af te halen bij Massimo. Op maandag en dinsdag kosten alle pasta’s en pizza’s maar € 6,50!

Voor vragen, meer informatie of reserveringen kun je contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Massimo La Cucina Italiana
Leidsevaart 171A
2211WE Noordwijkerhout
Tel.: 0252-372113
www.ristorantemassimo.nl

2013-06-13 20.29.25

Er zijn natuurlijk meerdere redenen om als bedrijf een kinderspeelhoek in uw horeca etablissement aan te schaffen. Uw gasten kunnen ongestoord eten en drinken, Tevreden gasten zijn terugkerende gasten! U hebt geen los speelgoed in uw horeca etablissement , Uw horeca etablissement staat bekend als kindvriendelijk en uw gasten met kinderen zullen hiervoor graag een blokje om rijden. Uw gasten tevreden, u tevreden en als pluspunt, een hogere omzet!

Heeft u ook interesse in een mooie kinderhoek ? De firma Kidsplaytables wil u graag adviseren hierover. Neemt u contact op met de firma Kidsplaytables uit Noordwijk of kijk op de zeer uitgebreide website: www.kidsplaytables.nl

Advertenties
Categorieën: Kinderhoek inrichten, Kinderspeelhoek | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 reactie

Berichtnavigatie

Een gedachte over “Nieuwe kinderhoek ingericht door Kidsplaytables voor Italiaans Restaurant Massimo

  1. Pingback: Nieuwe kinderhoek ingericht door Kidsplaytables voor Italiaans Restaurant Massimo | goodthingsfromitaly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: