Nieuwe kinderhoek voor Gezondheidscentrum Saendelft

Blije kindergezichtjes in de nieuwe kinder-speelhoek ingericht door Kidsplaytables

Nieuwe kinderhoek voor Gezondheidscentrum Saendelft

Gezondheidscentrum Saendelft uit Assendelft heeft vorige week speciaal voor haar ‘kleine” klanten, een nieuwe kinderhoek laten plaatsen door de firma Kidsplaytables uit Noordwijk. De mooie uitgekiende kinderspeelhoek werd geplaatst in de wachtruimte van dit mooie nieuwe gezondheidscentrum in Assendelft. Het gezondheidscentrum was op zoek naar wand-speelgoed, omdat zij af wilden van het los slingerend speelgoed op de vloer.

Kidsplaytables adviseerde hierop de immens populaire wand speelpanel trein van Beleduc aan te schaffen in combinatie met een speeltoren van KPW met vaste speel-elementen. Deze mooie speeltoren maakte het plaatje compleet.

Terwijl de Patiënten aan het wachten zijn op hun afspraak, vermaken de kinderen zich de nieuwe kinderspeelhoek.  Terwijl onze monteur de nieuwe speelwand in de vorm van een trein op de wand plaatste, wisten de kinderen niet hoe snel zij met het nieuwe speelgoed moesten gaan spelen.

Nieuwe kinderhoek voor Gezondheidscentrum Saendelft

Wand-speelelement Trein van Beleduc

Er zijn natuurlijk meerdere redenen om als bedrijf een kinderspeelhoek in uw wachtruimte aan te schaffen. Uw gasten kunnen ongestoord wachten op hun afspraak terwijl de kinderen totaal ontspannen spelen in de kinderhoek., Patiënten tevreden, kinderen tevreden.

Heeft u ook interesse in een mooie kinderhoek ? De firma Kidsplaytables wil u graag adviseren hierover. Neemt u contact op met de firma Kidsplaytables uit Noordwijk of kijk op de zeer uitgebreide website: www.kidsplaytables.nl

Advertenties
Categorieën: Kinderhoek inrichten, Kinderspeelhoek, Wand-Spelpanelen en Speelwanden | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: