Super hippe Kindermeubels Ozo Bone nu verkrijgbaar bij Kidsplaytables

Ozo Bone zijn Kindermeubels voor kindereren die echt waarde hebben. kindermeubels die staan voor duurzaamheid, kwaliteit, schoonheid en producten die het kind en de volwassene een meerwaarde bieden.

Exclusieve en Trendy Kindermeubeltjes.  De exclusieve en trendy kindermeubels van Atlier Ozo zijn speciaal ontworpen voor kinderen en onderscheiden zich van de rest door hun uitstraling en gebruikersgemak. De kleurige kindermeubels zijn er in zeer veel vrolijke kleurtjes. De OZO bone is de eerste veilige designer kinderstoel die je in een handomdraai van functionele fauteuil omtovert tot speeltoestel. Zitten en spelen is nu gecombineerd in één stoel: de OZO bone kinderstoel

Veilig en duurzaam. Veiligheid voor de kinderen staat bij Kidsplaytables op de 1e plaats. Alle artikelen van Atlier Ozo zijn getest op veiligheid en zijn verkrijgbaar in stoffen zonder schadelijke weekmakers volgens Europese Speelgoedwet EN71.

Zeer geschikt voor de kinderopvang en andere professionele doeleinden. Deze hippe fauteuiltjes zijn tijdloos en passen daardoor mooi in ieder interieur.  De kinderfauteuils zijn ideaal voor de kinderopvang, wachtruimte speelhoeken of gewoon bij u thuis.  De uitstekende kwaliteit zorgt voor jarenlang plezier.

OZO BONE Kinderstoeltje Donkerblauw OZO BONE Kinderstoeltje Geel OZO BONE Kinderstoeltje Groen OZO BONE Kinderstoeltje Lichtblauw OZO BONE Kinderstoeltje Oranje OZO BONE Kinderstoeltje Rood OZO BONE Kinderstoeltje Roze OZO BONE Kinderstoeltje Wit OZO BONE Kinderstoeltje Zilver

Advertenties
Categorieën: Kindermeubels | Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , | Een reactie plaatsen

Berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

%d bloggers liken dit: